Köpare

Här hittar du bostäder vi har till salu just nu. 

Fann du inget lämpligt alternativ? Ge inte upp! Lämna oss ett köpuppdrag!

Köpuppdrag

När du ger oss ett köpuppdrag hjälper vi dig att hitta ditt drömhem. Berätta vilka förväntningar du har på ditt hem, så letar vi fram ett lämpligt objekt. När du anlitar oss får du en yrkeskunnig mäklare som kan stan och har ett brett nätverk. Att hitta ett nytt hem blir lätt och bekymmersfritt när du lämnar över ärendet till våra experter.

Våra mäklare besöker bostadsvisningar, granskar objekt och ger dig en grundlig bedömning av objekten och prisnivån. Du beslutar hur vi går vidare - ska vi förhandla om priset och ge bud eller fortsätta leta. Om du vill lämna ett bud, förmedlar vi det vidare och sköter förhandlingarna. Vi skriver köpebrevet enligt det som överenskommits och assisterar dig vid själva köptillfället. 

Ett köpuppdrag sparar dig dyrbar tid och är ett relativt ekonomiskt alternativ. Hör av dig så kartlägger vi din nuvarande situation och hjälper dig att förverkligar dina drömmar.

 

Prislistan över våra tjänster hittar du här.

Ta kontakt
företagare, mäklare, AFM, köpvittne
Mitt mål är att ge mina kunder en utmärkt tjänsteupplevelse, så att de även i fortsättningen vänder sig till mig i sina bostadsfrågor.
företagare, mäklare, AFM
En lyckad och lönsam bostadsaffär för Dig, är en hjärteangelägenhet för mig. Jag känner även till inredningsbranschen och hjälper Dig gärna i inredningsfrågor.