Ostajalle

Tällä hetkellä meillä myynnissä olevat kohteet löydät tästä.

Eikö löytynyt sopivaa asuntounelmasi täyttävää kohdetta? Ei hätää! Tee kanssamme ostotoimeksianto!

Ostotoimeksianto

Tee asunnon ostotoimeksianto ja anna meidän löytää sinulle toivekotisi. Kerro meille millainen on unelmiesi koti ja me etsimme sen sinulle. Tekemällä ostotoimeksiannon kanssamme saat heti käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot. Uuden kodin löytäminen on helppoa ja stressitöntä, kun laitat asiantuntijan puolestasi etsintätyöhön.

Välittäjämme käy puolestasi asuntoesittelyissä, tutkimme kohteen ja annamme sen jälkeen kattavan arvion kohteesta ja hinnoittelusta. Sinä päätät miten edetään; siirrytäänkö tarjousneuvotteluihin vai jatketaanko etsintää. Mikäli haluat tehdä tarjouksen, me toimitamme sen ja tarvittaessa hoidamme myös neuvottelut. Huolehdimme puolestasi, että kauppakirja on sovitunlainen ja olemme mukanasi myös kaupantekotilaisuudessa.

Ostotoimeksianto säästää kallisarvoista aikaasi ja on varsin taloudellinen vaihtoehto. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan nykytilanne ja tehdään unelmistasi totta.

Palveluhinnastomme löydät täältä

Ota yhteyttä
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Tavoitteeni on luoda asiakkailleni erinomainen palvelukokemus, jolloin asiakkaani palaavat luokseni asuntoasioiden tiimoilta yhä uudelleen
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV
Asiakkaalleni onnistunut ja kannattava asuntokauppa on minulle sydämen asia. Aiemmin sisustusalalla toimineena autan sinua myös sisustukseen liittyvissä asioissa.