Suvi 2
Suvi Lehtinen
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Olen positiivinen, tehokas, asiakaslähtöinen ja tavoitehakuinen työssäni kiinteistönvälittäjänä. Tärkeintä ei ole nopein kauppa vaan onnistunein lopputulos sekä myyjän että ostajan kannalta. Usein tuohon tavoitteeseen kuitenkin päästään varsin nopeassa aikataulussa. Tavoitteeni on luoda asiakkailleni erinomainen palvelukokemus, jolloin asiakkaani palaavat luokseni asuntoasioiden tiimoilta yhä uudelleen. Kauttamme saat täyden palvelun kokonaisuuden, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeitasi vastaavaksi. Kiinteistönvälityspalvelun lisäksi organisoimme sinulle tarpeen mukaan stailaus-, remontti-, siivous – ja muuttopalvelut. Ota yhteyttä, niin laitetaan tuumasta toimeen!
Nina 2
Nina Lassander
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV
Olen henkeen ja vereen asiakaspalvelija - helposti lähestyttävä ja elämänmyönteinen tekijä ja toteuttaja. Asiakkaalleni onnistunut ja kannattava asuntokauppa on minulle sydämen asia. Aiemmin sisustusalalla toimineena autan sinua myös sisustukseen liittyvissä asioissa. Hyvän paikallistuntemukseni, laajan asiakasverkostoni ja pitkän kokemukseni avulla löydämme sinulle varmasti sopivimman palvelukokonaisuuden.
Anu 1
Anu Nevala
kiinteistönvälittäjä, osakas, LKV
Luotettava, tunnollinen ja täsmällinen kuvaavat parhaiten minua työssäni kiinteistönvälittäjänä. Haluan antaa asiakkailleni kokonaisvaltaisen palvelun ja viedä asiat loppuun saakka periksiantamattomalla asenteella. Kodin vaihtoon liittyy paljon kysymyksiä ja juuri siinä koen olevani helposti lähestyttävä ja pidän huolen, että kysymyksiin saa vastaukset. Paras kiitos tehdystä työstä on tyytyväiset asiakkaat ja onnistunut asuntokauppa. Hoidan myös vuokratoimeksiannot vuosien kokemuksella – ota yhteyttä!
Cesar 1
Cesar Kurten
myyntiedustaja, osakas, asuntojen stailaus, vuokraukset
Olen koulutukseltani asuntostailaaja, jolla on varma esteettinen näkemys ja varma tyylitaju niin sisustukselle, sommittelulle kuin yksityiskohdillekin. Autan sinua mielelläni stailaamaan kotisi myyntiä varten, ja mikäli toivot, suunnittelen myös sisustuksen uuteen kotiisi. Yli sadan asunnon stailauskokemuksella voit luottaa siihen, että lopputulos on sekä luova että innovatiivinen.

Hoidan myös tehokkaasti Living LKV:n vuokravälitystä sekä asuntojen myyntiä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi lähden aina asiakkaan tarpeista ja toiveista liikkeelle ydinasioihin keskittyen.

Minulle kaikki asiakkaani ovat ainutlaatuisia ja samanarvoisia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri Sinulle sopiva palvelukokonaisuus!