yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Olen positiivinen, tehokas, asiakaslähtöinen ja tavoitehakuinen työssäni kiinteistönvälittäjänä. Tärkeintä ei ole nopein kauppa vaan onnistunein lopputulos sekä myyjän että ostajan kannalta. Usein tuohon tavoitteeseen kuitenkin päästään varsin nopeassa aikataulussa. Tavoitteeni on luoda asiakkailleni erinomainen palvelukokemus, jolloin asiakkaani palaavat luokseni asuntoasioiden tiimoilta yhä uudelleen. Kauttamme saat täyden palvelun kokonaisuuden, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeitasi vastaavaksi. Kiinteistönvälityspalvelun lisäksi organisoimme sinulle tarpeen mukaan stailaus-, remontti-, siivous – ja muuttopalvelut. Ota yhteyttä, niin laitetaan tuumasta toimeen!
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV
Olen henkeen ja vereen asiakaspalvelija - helposti lähestyttävä ja elämänmyönteinen tekijä ja toteuttaja. Asiakkaalleni onnistunut ja kannattava asuntokauppa on minulle sydämen asia. Aiemmin sisustusalalla toimineena autan sinua myös sisustukseen liittyvissä asioissa. Hyvän paikallistuntemukseni, laajan asiakasverkostoni ja pitkän kokemukseni avulla löydämme sinulle varmasti sopivimman palvelukokonaisuuden.
kiinteistönvälittäjä, osakas, LKV
Luotettava, tunnollinen ja täsmällinen kuvaavat parhaiten minua työssäni kiinteistönvälittäjänä. Haluan antaa asiakkailleni kokonaisvaltaisen palvelun ja viedä asiat loppuun saakka periksiantamattomalla asenteella. Kodin vaihtoon liittyy paljon kysymyksiä ja juuri siinä koen olevani helposti lähestyttävä ja pidän huolen, että kysymyksiin saa vastaukset. Paras kiitos tehdystä työstä on tyytyväiset asiakkaat ja onnistunut asuntokauppa. Hoidan myös vuokratoimeksiannot vuosien kokemuksella – ota yhteyttä!